015 256 3737 / 0167 745 026 info@vinkit.nl

Reparatie en Onderhoud

Ook als particulier kunt u bij Vink IT terecht. Wilt u uw Wi-Fi bereik verbeteren of werkt uw computer niet meer naar wens? Heeft u hulp nodig bij onderhoud van uw computer of bij de aanschaf en installatie van thuis-netwerken? Heeft u vragen en/of andere problemen met uw computer? Of is er iets anders waar u niet uitkomt? Bij Vink IT helpen wij u graag verder!

Wij zijn werkzaam in een breed gebied en maken gebruik van een flexibele werkwijze. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw kapotte pc thuis afhalen. Soms kan uw computer gerepareerd worden door hem over te nemen via internet, zie hiervoor het kopje “Hulp op afstand” op de website.

Wanneer u niet weet wat het probleem is, zoeken wij dit voor een gering bedrag voor u uit. We bellen en overleggen eerst met u over de oplossing en geven u een indicatie van de eventuele reparatiekosten. Wanneer u kiest voor reparatie en de reparatiekosten hoger zijn dan de onderzoekskosten, vervallen de onderzoekskosten!

Als u twijfelt of Vink IT u verder kan helpen, mail ons dan of bel ons even op. Samen kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Er is maar weinig waar wij geen raad mee weten, want wij zijn ervan overtuigd dat er problemen zijn om opgelost te worden!