De Vink IT veilige (online) werkplek, heb jij het al?

In deze tijd is een gemiddelde werkdag niet meer afhankelijk van de tijd, plaats en het apparaat waarop je werkt. Met de huidige techniek kun je altijd en overal aan het werk. Op kantoor, onderweg naar een klant of gewoon thuis aan de eettafel. Maar hoe weet je nu zeker of het veilig is? 

Bescherming tegen digitale ellende

Of je nou werkt met een PC, laptop, smartphone of tablet, als er gevoelige data opstaat dan heb je up to date beveiligingssoftware nodig. Dit beschermt je tegen malware-aanvallen en bijvoorbeeld foute linkjes in je e-mail. Met de juiste software voorkom je dat criminelen, ook op afstand, gevoelige informatie ongewenst doorsturen, bewaren, bewerken of printen. Die software kan ook inzicht geven in hoe goed je beveiliging geregeld is en helpt je risico’s te verminderen.

Garantie veilig kunnen werken

Om deze zorg volledig voor je uit handen te nemen zorgt Vink IT voor een gegarandeerd veilige werkomgeving. Het onderhoud voor jouw systeem wordt op afstand geregeld en wordt met speciale digitale software 24/7 gemonitord. Mocht er iets misgaan, dan wordt daar direct een melding van gemaakt en gaat Vink IT voor je aan de slag om het probleem direct aan te pakken en op te lossen.

Bij Vink IT ben je geen nummer

Wij geven echt persoonlijke aandacht. Heb je een probleem met je werkplek? Dan kun je ons persoonlijk bellen, appen of mailen. Wat je zelf het fijnst vindt. Je hebt een vast aanspreekpunt. Maar mochten we onverhoopt toch niet bereikbaar zijn, dan kun je jouw vragen aan ‘Vinkie’ kwijt via onze website. Hier gaan wij zo snel mogelijk mee aan de slag, of nemen contact met je op. De Vink IT medewerker kijkt direct met je mee of komt indien nodig langs.

Wil je graag meer weten over gegarandeerd veilig werken? Neem contact met ons op en wij lichten het graag toe.