Vink IT veilige werkplek

Vink IT veilige werkplek: 3 in 1

In een eerdere blog hebben we al uitgelegd hoe belangrijk het is om in deze tijd een veilige online werkplek te hebben, waar je ook bent. Voldoet jouw online werkplek inmiddels aan alle veiligheidsnormen of moet je daar nog steeds mee aan de slag? Laat deze zorg vanaf nu over aan de echte expert met de Vink IT veilige werkplek: 3 in 1. Wat houdt het precies in?

  1. Beheer en monitoren op afstand

Op afstand wordt jouw werkplek of -omgeving volledig veilig beheerd door Vink IT. Jouw netwerken met platforms worden 24/7 gemonitord en gescreend op verdachte activiteiten. Waar nodig wordt er direct actie ondernomen.

  1. Beveiliging

We kunnen allemaal te maken krijgen met malware (kwaadaardige software). De meeste beveiliging detecteert op herkenning. De beveiliging bij Vink IT gaat een stap verder dan de standaard beveiliging van je werkomgeving. Voordat bekend is dat het om malware kan gaan, wordt er al melding gemaakt van mogelijke problemen. Bij Vink IT krijg je de beste beveiliging tegen cybercriminaliteit.

  1. Ondersteuning met de hulp op afstand tool

Kom je ergens niet uit en heb je een IT-specialist nodig? Geen probleem! Met de hulp op afstand tool van Vink IT word je vriendelijk te woord gestaan en op weg geholpen.

Abonnement Vink IT veilige werkplek: 3 in 1

Wil je vanaf nu zorgeloos online kunnen werken? Neem dan een abonnement en Vink IT regelt de rest. De kosten per maand zijn:

€ 17,95 excl. B.T.W. per werkomgeving
€ 15,00 excl. B.T.W. per werkomgeving vanaf 3 werkplekken