Wie is VinkIT

Vink IT is het IT-bedrijf dat jou helpt bij een soepel, effectief en efficiënt bedrijfsproces.

Geen gedoe
Gedoe met IT-systemen is wel het laatste waar jij als ondernemer of medewerker op zit te wachten. Je wilt je 100% kunnen focussen op jouw business en hier optimaal in ondersteund worden door een goed werkende IT-omgeving. Dat snappen we bij Vink IT en dat is ook precies wat wij faciliteren.

Kwaliteit
We richten jouw IT zo in dat het perfect werkt en uiterst betrouwbaar is. Daarvoor werken we met hoge kwaliteit soft- en hardware, de beste providers en vakkundige IT-specialisten.

Precies wat jij nodig hebt
We richten ons niet op het toepassen van zoveel mogelijk nieuwe snufjes, maar op een optimale inrichting van jouw IT-omgeving. Niet ingewikkelder en duurder dan nodig, maar precies passend bij wat jij nodig hebt.

Passie voor mensen
Vink IT is in 2010 opgericht door Niels Rolvink. We zouden je kunnen vertellen over zijn passie voor IT en die heeft hij ook, maar de reden dat Niels Vink IT eigenlijk oprichtte, heeft meer te maken met zijn passie voor mensen.

“Ik wil mensen gewoon blij maken, ontzorgen. Om me heen zag ik vaak dat ondernemers gedoe hadden met IT. Ik wist gewoon zeker dat ik het beter voor ze kon regelen met de juiste aandacht en systemen. Dat is wat ik nu met Vink IT doe, samen met vakkundige collega’s die er net zo in zitten als ik. Het zorgt voor tevreden klanten en mooie lange termijnrelaties. Die zijn me het meest waard.” Niels