Vink IT Oplossingen

   Hosting

Bij Vink IT zijn we toegewijd om jou te voorzien van topkwaliteit hosting oplossingen en ervoor te zorgen dat elk digitaal bezoek een aangename ervaring is voor alle betrokkenen.

Met onze combinatie van hoogwaardige eigen Nederlandse servers, geavanceerde onderhoudsprotocollen en beveiligde bewakingsdiensten hoef jij je nooit meer zorgen te maken over trage laadtijden of cyberaanvallen – leun gewoon achterover en laat het aan ons over!

Lees verder

Webdevelopment

Of je nu een eenvoudige website of een complexe webapplicatie nodig hebt, onze developers zijn er om jou bij elke stap te helpen. Ons team is gepassioneerd over het leveren van kwaliteitsprojecten ruim op tijd en binnen het budget, met een specialisatie in WordPress en Woocommerce. Ons webdevelopment team is inzetbaar vanuit een abonnement of traditioneel (uur-factuur).

Bovendien, bieden wij superieure klantenservice, onderhoud en technische ondersteuning aan, in begrijpbare taal met zeer korte reactie- en oplevertijden.

Lees verder

   Growth hacking

Growth hacking is tegenwoordig een essentieel onderdeel van zakelijk succes. Het omvat het gebruik van verschillende digitale marketing- en datagedreven technieken om jouw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren, de groei te versnellen en de betrokkenheid van klanten te vergroten. Met de juiste strategieën kun je sneller en efficiënter dan ooit tevoren nieuwe hoogten bereiken.

   E-mail

Is jouw e-mail op orde? Bij Vink IT wel! Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als je e-mailprovider niet optimaal functioneert. Daarom ligt onze focus op performance én service.

Bij ons profiteer je van onbeperkte schijfruimte, de snelste service en onze persoonlijke benadering. Kies Vink IT voor betrouwbare e-mailoplossingen en een ongeëvenaarde service.

    Werkplekbeheer

De werkplek staat centraal in jouw bedrijf. Elke hapering kost geld. Je kan het je niet permitteren dat jouw medewerkers duimen zitten te draaien. Uiteraard richten we jouw werkplek perfect in. Maar als dat is gebeurd zorgen wij er ook voor dat al jouw systemen blijven werken. De meeste problemen worden op afstand opgelost. En lukt dat een keertje niet, dan staan wij zo voor de deur

   Online werkplek

Vink IT kan ervoor zorgen dat je volledig in de cloud kan werken, en samenwerken met jouw collega’s. Waar je ook bent kan je inloggen met elk apparaat. Computer, tablet of mobiel. Al jouw bedrijfsdata, bestanden, processen en programma’s binnen handbereik. Met als extra voordeel dat het altijd veilig en up-to-date is en je geen omkijken hebt naar soft- of hardware. Alles is geregeld.

All-in service

Vink IT zorgt met de beste producten, providers en installatie voor een optimaal betrouwbare IT-omgeving. Heb je toch een keer te maken met een storing of weet je even niet meer zo goed hoe iets werkt? We staan altijd voor je klaar.

We denken meteen oplossingsgericht mee zodat het probleem snel opgelost is en jij direct weer verder kunt.

    Telefonie

Bellen kan tegenwoordig veel goedkoper dan via een analoge of digitale (ISDN) lijn. Bij ons kan je bellen via internet. Het is veel goedkoper, de gesprekskwaliteit is vaak beter, maar je kan jouw bedrijfstelefoon ook overal gebruiken. Je hebt namelijk alleen maar internet nodig. Wij hebben ook een app voor je mobiele telefoon die je onderweg kan gebruiken.

    Hardware

Wij willen jouw bedrijf eerst zo goed mogelijk leren kennen. Maar ook wat jouw bedrijf doet. Hoe beter wij jouw bedrijf kennen, hoe beter wij kunnen inschatten wat je nodig hebt. Wij zorgen voor duurzame oplossingen wat ook kan betekenen dat refurbished apparatuur een prima oplossing kan zijn. Vink IT voelt als één van jullie, maar zit wel als IT-expert bij jullie aan tafel.

    Totaaloplossingen

Vink IT heeft jouw IT onder controle. Altijd zorgeloos. Wij houden alles in de gaten, dus werkt alles heel efficiënt, En dat scheelt natuurlijk kosten. Je hebt één aanspreekpunt die echt met je meedenkt. En heb je ons nodig, dan staan we altijd voor je klaar.