Vink IT Oplossingen

   Hosting

Vink IT zorgt ervoor dat jouw website ontzettend snel laadt. Onze ervaring is namelijk dat bezoekers je website verlaten als dat te lang duurt. En dat heeft natuurlijk gevolgen voor je omzet! Wij investeren continu in de beste apparatuur en onderhoud, zodat de kans op storingen klein is.

   E-mail

Is je e-mail goed geregeld? Bij Vink IT zeker. Wij weten als geen ander hoe irritant het is als je e-mail niet werkt. Bij ons ligt de focus op performance én service. Bij ons heb je onbeperkte schijfruimte, zijn wij gegarandeerd de snelste en om onze persoonlijke service staan wij bij iedereen bekend.

    Werkplekbeheer

De werkplek staat centraal in jouw bedrijf. Elke hapering kost geld. Je kan het je niet permitteren dat jouw medewerkers duimen zitten te draaien. Uiteraard richten we jouw werkplek perfect in. Maar als dat is gebeurd zorgen wij er ook voor dat al jouw systemen blijven werken. De meeste problemen worden op afstand opgelost. En lukt dat een keertje niet, dan staan wij zo voor de deur

   Online werkplek

Vink IT kan ervoor zorgen dat je volledig in de cloud kan werken, en samenwerken met jouw collega’s. Waar je ook bent kan je inloggen met elk apparaat. Computer, tablet of mobiel. Al jouw bedrijfsdata, bestanden, processen en programma’s binnen handbereik. Met als extra voordeel dat het altijd veilig en up-to-date is en je geen omkijken hebt naar soft- of hardware. Alles is geregeld.

All-in service

Vink IT zorgt met de beste producten, providers en installatie voor een optimaal betrouwbare IT-omgeving. Heb je toch een keer te maken met een storing of weet je even niet meer zo goed hoe iets werkt? We staan altijd voor je klaar.

We denken meteen oplossingsgericht mee zodat het probleem snel opgelost is en jij direct weer verder kunt.

    Telefonie

Bellen kan tegenwoordig veel goedkoper dan via een analoge of digitale (ISDN) lijn. Bij ons kan je bellen via internet. Het is veel goedkoper, de gesprekskwaliteit is vaak beter, maar je kan jouw bedrijfstelefoon ook overal gebruiken. Je hebt namelijk alleen maar internet nodig. Wij hebben ook een app voor je mobiele telefoon die je onderweg kan gebruiken.

    Hardware

Wij willen jouw bedrijf eerst zo goed mogelijk leren kennen. Maar ook wat jouw bedrijf doet. Hoe beter wij jouw bedrijf kennen, hoe beter wij kunnen inschatten wat je nodig hebt. Wij zorgen voor duurzame oplossingen wat ook kan betekenen dat refurbished apparatuur een prima oplossing kan zijn. Vink IT voelt als één van jullie, maar zit wel als IT-expert bij jullie aan tafel.

    Totaaloplossingen

Vink IT heeft jouw IT onder controle. Altijd zorgeloos. Wij houden alles in de gaten, dus werkt alles heel efficiënt, En dat scheelt natuurlijk kosten. Je hebt één aanspreekpunt die echt met je meedenkt. En heb je ons nodig, dan staan we altijd voor je klaar.